Disclaimer


Woninggegevens.nl verzameld voor u informatie die afkomstig is uit betrouwbare bronnen zoals het Kadaster, Nederlands Bureau Waardebepaling Onroerende zaken (NBWO), Coelo, Gaslicht.com en het CBS. Voor de juistheid van deze gegevens van derden kan Woningegevens.nl geen verantwoordelijkheid nemen.

De informatie aangeboden door Woninggegevens.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kan bijvoorbeeld de waarde van onroerend goed sterk schommelen. De aangeboden informatie op Woningegevens.nl kunt u dus gebruiken in uw onderhandeling, echter het is raadzaam om voor aan-of verkoop van een onroerend goed een makelaar in te schakelen voor een gedetailleerde taxatie. Woninggegevens.nl neemt geen enkele aansprakelijkheid voor de geleverde informatie. Een waardebepaling van een onroerend goed is geenszins een aanbod van Woninggegevens.nl.

Het is niet mogelijk om bestelde informatie van de website te retourneren. De producten van Woninggegevens.nl worden automatisch verzonden naar uw mailbox. Hierdoor is het mogelijk dat er zich in dit traject een storing voordoet. Mocht er zich een storing voordoen en u krijgt een foutmelding dan streven wij ernaar om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Wij zullen ervoor zorgen dat de storing zo spoedig mogelijk verholpen wordt. U hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. Binnen een aantal minuten zullen wij proberen het probleem te verhelpen, uiterlijk dezelfde werkdag. Buiten kantooruren krijgt u de volgende werkdag bericht van ons.

Woninggegevens.nl biedt haar klanten aan de energieprijzen te vergelijken op haar website. Deze gegevens worden door onze partner Gaslicht.com verstrekt. Deze gegevens worden met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch is Woninggegevens.nl niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden in de getoonde tarieven.

Aan alle teksten op de website is grote aandacht besteed. Woninggegevens.nl kan niet instaan voor de juistheid hiervan en voor eventuele typefouten die op de website staan.

Het is niet toegestaan om informatie van Woninggegevens.nl te verwerken in een andere website.

'Hoe groot is ons perceel nu precies en waar ligt de erfgrens?'
'De goedkoopste energieleverancier vinden voor mijn woning en direct overstappen, dat is handig!'
'Ik wist niet dat we zoveel konden besparen op onze energierekening'
'Wat is eigenlijk de waarde van mijn woning?'
'Alle informatie van dat mooie huis direct in mijn mailbox'
'Om mijn huis goed te verkopen heb ik alle woninggegevens nodig'
© 2021 Woninggegevens.nl